Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van ‘Rondleidingen-in-Amsterdam’.

Aanvragen voor rondleidingen en tours worden per email door Rondleidingen-in-Amsterdam, (bekend als OverHolland), bevestigd.

Het opgegeven aantal deelnemers kan tot twee dagen voorafgaande aan de tour worden gewijzigd. Zowel meer als minder dan het opgegeven aantal deelnemers wordt, indien van toepassing en bij individuele tarieven, in de totaalprijs aangepast, tot het minimum aantal deelnemers van 8 personen per gids of tot het minimum tarief voor de groep per gids zoals genoemd in de offerte.

Reeds overeengekomen excursieafspraken kunnen tot 5 werkdagen voor de rondleiding kostenloos worden geannuleerd met uitzondering van reeds gemaakte kosten aan derden; deze kosten kunnen niet worden verrekend.

Bij annulering vanaf 5 werkdagen tot 48 uur voor aanvang van de rondleiding wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering vanaf 48 uur tot aan het moment van de rondleiding en bij niet verschijnen wordt het totaal bedrag zoals genoemd in de bevestiging geheel in rekening gebracht.

De factuur zal dan binnen de uiterste termijndatum moeten worden voldaan.

Bij in gebreke blijving van de afnemende partij zal de vordering door een daartoe ingesteld incassobureau worden overgenomen. alle bijkomende kosten zullen op de afnemende partij worden verhaald.

Voor al onze groepsrondleidingen geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen per ingehuurde gids. bij meer deelnemers wordt een tweede gids ingeschakeld, tenzij de klant zelf genoegen neemt met één gids op een groep die groter is dan 20 deelnemers.

In al onze prijsopgaven en facturen staan de geldende BTW tarieven gespecificeerd vermeld.

Facturen worden per email verstuurd. Indien u liever per post de factuur ontvangt wordt er een extra bedrag in rekening gebracht van € 2,50 afhandelings-, en porto kosten.

Deelname aan onze rondleidingen geschiedt voor eigen risico van de deelnemers.
Slechte weersomstandigheden zijn geen reden voor annulering.