FAQ

Waar starten de rondleidingen?
Alle rondleidingen starten in overleg met Emilie Trenité en de opdrachtgever op de meest praktische plek voor de betreffende tour. Tenzij als standaard vermeld bij de betreffende tour.

Hoe vindt de betaling plaats?
OverHolland stuurt u een factuur of u betaalt ter plekke en ontvangt een bewijs van betaling.

Gaat de rondleiding/stadswandeling ook door bij slecht weer?
Ja, de rondleiding gaat altijd door. regen/ slechte weersomstandigheden zijn geen reden voor annulering. Check de weersomstandigheden vooraf en neem eventueel een paraplu mee en goede wandelschoenen.

Hoe ver van te voren kan ik nog een reservering maken?
U kunt tot 2 dagen voorafgaande aan uw rondleiding nog een reservering plaatsen. Indien ik zelf niet beschikbaar ben zal een collega-gids voor uw gezelschap worden gereserveerd.

Kan ik ook voor twee, drie of vier personen een reservering maken?
Ja dat kan. U moet dan wel rekening houden met het vaste gids-tarief van € 150,- (op basis van minimaal 6 personen).

Zijn jullie op Tripadvisor te vinden?
Via onderstaande link ziet u onze Tripadvisor beoordelingen. Als u zelf een beoordeling wilt schrijven dan waarderen wij dat zeer.

Kunnen wij ook bij OverHolland terecht voor een dagprogramma?
Ja, dat kan. Wij maken met u een programma op maat. Wij zijn daarin flexibel, zowel in tijdsduur als in locaties, omdat wij geen vaste afspraken met derden hebben. Wij zijn daarin onafhankelijk.

In welke talen kan de rondleiding worden gegeven?
Nederlands, Engels, Frans, Duits.

In ons gezelschap is er iemand in een rolstoel. Is dat bezwaarlijk?
Dat hoeft geen probleem te zijn. In dat geval neem ik een toegankelijkere route tijdens onze rondleiding, indien mogelijk en onder voorbehoud van de stadsomstandigheden op een bepaald moment.

Heeft OverHolland een eigen boot voor de bootexcursies en fietsen voor de fietsexcursies?
Nee, Ik huur in overleg met u een salonboot bij een van de Amsterdamse rederijen. Wij berekenen u alleen de directe kosten. Voor de fietshuur geldt hetzelfde. Ik huur de fietsen en U betaalt alleen de directe kosten.